Utbud & priser

Hos oss får du individuellt anpassad hårvård.

Våra priser är från-priser och prisvariation kan förekomma beroende på önskad arbetsmetod, material- och färgåtgång. Vi tillämpar även olika prissättning på behandlingar, beroende på frisörens utbildningsnivå och erfarenhet. Under vardagar från kl. 17 och helger tillämpar vi dynamisk prissättning. Fråga oss gärna om behandlingspriserna hos vår elev och trainee.

Du är alltid välkommen att titta in till oss för konsultation och prisförslag.

Mer information hittar du även nederst på sidan.

Hårvård

Tyst klippning

När du bokar “Tyst klippning” vet vi att du vill ha en avkopplande stund utan prat. Efter konsultationen om din frisyr sker klippningen i tystnad mellan dig och frisören.

Familjeklippning 75 min

Duo klippet som ger 100 kr rabatt på barnklippningen

Barnklippning

Duo klippet som ger 100 kr rabatt på barnklippningen

Studentklippning

Må-fre mellan kl. 8-12 endast med giltigt studentleg

Färg eller slingor

Klippning & färg eller slingor

Kreativ färg

Helfärg eller slingor alt. balayage eller olika färgeffekter

Klippning & kreativ färg

Klippning + helfärg eller slingor alt. balayage eller olika färgeffekter

Tillval värmeverktyg

Platt- eller locktång rekommenderas om du önskar få till det lilla extra i stylingen utöver föningen i din behandling.

Helblond/Ljusfärgning

Blekning längder + botten eller enbart blekning av utväxt

Klippning & helblond/ljusfärgning

Klippning och blekning av längder + botten alt. klippning och blekning av utväxt

Superblond

Helblondering och nyansering

Klippning & superblond

Klippning, helblondering & nyansering

Utväxtfärgning

Ljus, mörk el. grå utväxt på max 2 cm. (Ej slingor).

Olaplex

Skönhets"shot"

Tillval i samband med annan behandling

Hårbotten / Hårkur

Tillval i samband med annan behandling

Öronhåltagning

Blomdahl medical. Åldersgräns från 5 år inkl. rengöringsservetter

Permanent

Volym, lockar, vågor eller rakt

Keratinbehandling

Följsamt & slätt hår

Styling

Få håret tvättat, fönat och stylat med ett perfekt salongsresultat

Hårförlängning & hårförtjockning

Zen Luxury Hair Extensions

Makeup

Brud- & Håruppsättning

För bästa resultat ska håret vara tvättat och fönats torrt, dagen innan du kommer till oss.

Fransar & bryn

Vaxning ansikte

Vi använder ett världsledande kvalitetsvax för skonsam vaxning

Trådning ansikte

Hårborttagning med tråd

Vi reserverar oss för ev. prisjusteringar och tryckfel.

Information

Extra åtgång färgmassa/material
Ibland behövs extra färgmassa eller blekning, då hårets tjocklek, längd eller kvalitet gör att materialet som är inräknat i behandlingen inte räcker till.
Blekning 1 skopa = 100 kr
Färg per 1 g = 5 kr

Hårlängder – maximal längd
kort hår – hårlängd till örsnibben
M = mellan långt hår – hårlängd till axlarna
L = långt hår – hårlängd till skulderbladen
XL = extra långt hår – hårlängd nedanför skulderbladen

Olika hårlängder
För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt i samband med din behandling hos oss, har vi gjort det lätt att hitta rätt i tidsbokningen över olika hårlängder/maximal hårlängd.

Du hittar lätt din befintliga hårlängd enligt tabellen ovan: S för kort hår eller M för mellan långt hår eller L för långt hår eller XL för extra långt hår.

Innan du bokar
Tänk på att boka rätt hårlängd, så att vi kan ge dig optimal service i din behandling. Om du ska klippa av ditt hår till en annan längd i samband med färgbehandling, exempelvis från L = långt hår, till M = mellan långt hår, väljer du i så fall tjänsten M = mellan långt hår.

Tillval – värmeverktyg
Tänk på att behandlingen anslutas med enklare föning. Ibland behövs dock den där extra kvarten i stylingen för att sätta pricken över i:et utöver föningen och få till det lilla extra. Då kan vi varmt rekommendera att du bokar 15 minuter extra tid för styling med värmeverktyg (platt- eller locktång). Detta bokas som tillval – ”Styling värmeverktyg, 15 min”.

Vill du gå från mörkt till ljust hår?
Då rekommenderar vi att du ringer eller besöker oss på salongen innan du bokar en tid. Att ljusa upp ett mörkt hår är en process som kan kräva flera behandlingstillfällen. Denna process kan i vissa fall ta 5-6 timmar eller flertal behandlingar för att uppnå önskat resultat. En konsultation kan vara nödvändig innan du bokar en tid, för att säkerställa att vi har tillräckligt med tid uppbokad för det arbete som processen kräver. I vissa fall kan håret behöva blekas gradvis över flera behandlingstillfällen för att inte ta skada och då rekommenderar vi att det går 3-4 veckor mellan första blekningstillfället och tills man gör ett nytt frisörbesök och bleker håret på nytt. Man fortsätter på samma sätt tills man uppnått önskat resultat. I dessa fall debiterar vi enligt tids- och materialåtgång.

Bokningsvillkor

Avbokning görs på telefon senast två (2) timmar innan bokad tid eller genom inloggningen via vår online bokning (bokadirekt.se) senast 24 timmar innan avtalat besök. Utebliven bokad tid faktureras med 75% av behandlingspriset.

När du kommer till din bokade tid har du som kund ansvar att håret är rent och fritt från torrschampo, utväxtsprayer etc. då detta kan påverka håret vid färgbehandling och ge ett oönskat resultat. Om din frisör behöver tvätta igenom håret innan vi kan påbörja behandlingen debiterar vi detta utöver din bokade behandling, för extra tidsåtgång.

Du som kund har ansvar att informera din frisör om eventuella allergier, överkänslighet, användande av sprayblonde, egen brunn osv. Att du som kund är helt öppen med din hårhistoria, detta för att vi ska kunna göra en så rättvis bedömning som möjligt om hårets kvalité och undvika eventuella kemiska reaktioner, som kan skada ditt hår och hårbotten.

Alla kemiska behandlingar sker på kundens ansvar och vi frisörer ser till att alltid använda så skonsamma preparat och produkter för att nå önskat resultat, utan att tumma på hårets kvalité.

Du som kund ansvarar över att boka rätt behandling för dina önskemål. Du kan läsa om våra behandlingar i vår behandlingsmeny. Har du som kund bokat ”fel” behandling, så blir du informerad på plats av frisören och ni tillsammans konsulterar fram vad ni hinner göra på den tiden som är bokad.

Har du frågor eller är osäker på vilken behandling du ska välja, ring oss på 0470-752500 eller mejla info@granslos.se