Färg & slingor

Vad får dig att älska en hårfärg?

Hos oss på Gränslös är hårfärg en stor passion. Med vår långa erfarenhet och kontinuerlig fortbildning är du i trygga händer.

Goldwell

Vi har valt att arbeta med varumärket Goldwell som likt oss är passionerade för vackert hår. Genom att ständigt sträva efter att göra det perfekt - färgen, hårets kondition och textur utför Goldwell ständig forskning och utveckling av ledande teknologier. Vi erbjuder även Goldwell Elumen hårfärg, som är godkänd av Grön Salong. Elumen är en skonsam hårfärg med överlägsen teknologi som håller kvar de lysande pigmentet långt in i hårstrået och ger ett intensivt färgresultat med oslagbar glans. Elumen hårfärg innehåller soyaprotein, örtextrakt, milda syror och lysande, direktverkande färgpigment som förankras djupt in i hårstrået genom en specifik magnetisk kraft. Tack vare den unika tekniken ger Elumen hårfärg ett intensivt färgresultat, minimerar andelen porösa hårpartier och håller tvätt efter tvätt.

Pure Pigments

En revolutionerande innovation från Goldwell hårfärg, som ger unika resultat du aldrig tidigare sett. En helt ny spännande färgupplevelse med högupplösta direktverkande pigment som lyfter hårfärgen till en helt ny intensitet och lyster.

Tillval vid färgning

Boosta din färgbehandling och uppgradera färgbehandlingen med Pure Pigments, som ger levande effekter i 3D som förändras efter hur ljuset faller på håret. De patenterade pigmenten i HD3 skapar lager av multi-färgade reflektioner i håret. En helt ny värld av kreativitet väntar – upplev en helt ny typ av färgbehandling med Elumenated Hair Color.

Pure Pigments Service

Pris 80kr/dos Color Boosting
Spela videoklipp

Olika hårlängder

För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt i samband med din behandling hos oss, har vi gjort det lätt att hitta rätt i tidsbokningen över olika hårlängder/maximal hårlängd.

Innan du bokar

Tänk på att boka rätt hårlängd, så att vi kan ge dig optimal service i din behandling. Om du ska klippa av ditt hår till en annan längd i samband med färgbehandling, exempelvis från L = långt hår till M = mellan långt hår, väljer du i så fall tjänsten M = mellan långt hår.

Tänk även på att behandlingen anslutas med enklare föning. Önskar du styling utöver föning i din behandling, boka då 15 minuter extra tid för styling med värmeverktyg (platt- eller locktång). Detta bokas som tillval – ”Styling värmeverktyg, 15 min”.
Våra priser är från-priser och prisvariation kan förekomma beroende på önskad arbetsmetod, material- och färgåtgång. Vi tillämpar även olika prissättning på behandlingar, beroende på frisörens utbildningsnivå och erfarenhet. Du är alltid välkommen att titta in till oss för konsultation och prisförslag.