Hårförlängning & hårförtjockning

Hårförlängningar från Zen Luxury Hair

Vi har valt att arbeta med hårförlängning och hårförtjockning från Zen Luxury Hair, som är etiskt handlat och tillverkat av 100% naturligt hår av högsta kvalitet.

Hårförlängning av 100% remyhår

Zen Luxury Hair hårförlängning kommer i flera olika längder och nyanser – från den djupaste mörka till fantastiska pasteller, ombres och slingor. Det breda utbudet av nyanser i vår hårförlängning och hårförtjockning gör att det finns bra variation av färger som passar alla.

Skräddarsy din personliga stil

Genom Zen Luxury Extension hårförlängning är utbudet och möjligheterna stora – ändra färg, förläng eller fyll ut ditt hår och upplev en hårförvandling som du alltid dröm om. Med hjälp av hårförlängning eller hårförtjockning kan du uppnå helt nya stylings möjligheter och uppleva ett fantastiskt vackert hår med hälsosam lyster. Vi erbjuder flera olika fästtekniker, såsom keratinvax och tape.

Kostnadsfri konsultation

Våra frisörer hjälper dig att hitta rätt nyans och metod för att skapa din perfekta look för ett fantastiskt vackert hår med oöverträffad kvalitet. Därefter bokar vi in en tid för hårförlängning alt. hårförtjockning och beställer hem håret enligt konsultationen. Vi tar ut en deposition av behandlingsbeloppet, som sedan dras av från slutbetalningen. Vid eventuell avbokning återbetalas inte depositionen.

Bokning av tid

Steget till ditt drömhår är närmare än du tror. Välkommen att kontakta oss och våra diplomerade frisörer inom hårförlängning och hårförtjockning, för mer information och för en kostnadsfri konsultation.