Öronhåltagning

Medicinsk öronhåltagning

Med sterila produkter, hygieniska metoder och hudvänliga smycken sätter vi alltid din hud och din hälsa främst.

Vill du ta hål i båda öronen samtidigt?

Både barn och föräldrar funderar över flera saker, när barnet ska ta hål i öronen. En av dessa är – gör det ont? Alla upplever öronhåltagningen olika. Vissa säger att det bränner till lite, andra tycker knappt att det känns någonting alls. Även om barnet längtar efter den stora dagen, kan det hända att de ångrar sig efter första hålet. Därför utför vi även medicinsk dubbelhåltagning.

Åldersgräns

För att kunna ta hål i öronen hos oss, måste barnet ha fyllt minst 5 år. Är man under 18 år krävs alltid målsmans godkännande för att ta hål i öronen.

Dubbelhåltagning

Av extra hänsyn till barnen utför vi medicinsk dubbelhåltagning, vilket innebär att öronhåltagningen görs i båda öronen samtidigt. Det går snabbare, känns tryggare och är mer skonsamt för barnen.

Hudvänliga smycken

Håltagningsörhängen är utformade för att hålet skall läka på bästa sätt. Vid öronhåltagning använder vi endast medicinska och hudvänliga material, vilket minimerar risken för allergiproblem. Du kan välja mellan flera olika typer av örhängen vid öronhåltagningen. Du väljer mellan noga utvald plast och titan, av ren medicinsk kvalitet.

1 håltagning i örats mjukdel, från 5 år
309 kr*
2 håltagningar alt. dubbelhål i örats mjukdel, från 5 år
459 kr*

*inkl. 1 paket rengöringsservetter (Värde 59 kr).

Spela videoklipp