Barnklippning

Bekvämt och trivsamt
Hos oss kan både föräldrar och barn koppla av i en lugn, men ändå lekfull miljö. Här har barnen en särskild plats, både med en egen klippdel och lekhörna. Vi vill göra barnklippningen till en trevlig och rolig upplevelse och klipper barn i alla åldrar från 0-12 år. Oavsett om det är barnets första klippning eller att barnet besökt en frisör tidigare, så kan vi hjälpa dig.

En spännande och lekfull klippmiljö
I barnens klippdel finns vår ”bilpark” i form av en sportröd Ferrari och en mattsvart Audi. Här rattas det glatt, under tiden man får sin klippning. En barnklippning i vår barnavdelning är särskilt uppskattad bland våra yngre klippkunder mellan 0-6 år. I vår lekhörna finns ett trevligt innehåll av barnböcker och platsen, såsom klippdelen ligger bekvämt i anslutning till både toalett och ett stort kundväntrum med fika.

Familjeklippning
Vi erbjuder även familjeklippning. Duo mini eller Duo midi är två av våra populära tjänster, där en vuxen och ett barn tillsammans får sina hår klippta hos oss och då till en reducerad kostnad. Bokar man Familjeklippning Duo mini eller Duo midi för en vuxen och ett barn 0-12 år ger vi 100kr rabatt på barnklippningen.

Barnklippning med stil
Det brukar också vara populärt att barnet önskar sig en lekfull och rolig färgförändring i samband med sin klippning. Vi har barnfärger i alla regnbågens kulörer, som kan sprayas i håret som en vanlig hårspray i samband med barnklippningen.

Tack för besöket
Avslutningsvis och enligt tradition bjuder vi barnet på en smaskig godisklubba, innan det är dags att skutta vidare mot nya spännande äventyr.