Bröllop & fest

Håruppsättningar både till bröllop och fest

Våra frisörer skapar dom senaste trenderna, klassiska håruppsättningar alternativ helt personliga uppsättningar, utifrån dina specifika önskemål gällande din håruppsättning och festfrisyr.

Bruduppsättning

Ett par veckor innan din bruduppsättning behöver du komma på en konsultation hos din frisör. Konsultationen inför en bruduppsättning är kostnadsfri och tar ca. 30 minuter. Då går du och frisören igenom vilken typ av bruduppsättning du önskar och diskuterar eventuella håraccessoarer som du kommer att bära. Om du väljer att inkludera håraccessoarer, såsom brudslöja, tiara eller andra varianter av hårsmycken, bestäms detta under konsultationen. En eventuell håraccessoar har du med dig själv till konsultationen och sedan på själva dagen för bruduppsättningen.

Bröllopsdagen

En bruduppsättning hos oss tar ca. 2 timmar. För bästa resultat ska håret vara tvättat och fönats torrt dagen innan du kommer till oss. Du är välkommen att ta med ett mindre sällskap och du har även möjlighet att klä om på salongen. Vi bjuder på svalkande dryck och avkoppling för dig och ditt sällskap.

Brudtärnor, bestman & brudgum

Självklart erbjuder vi även håruppsättning till dina tärnor denna högtidsdag och glöm inte männen. Inför det stundande bröllopet är även brudgummen välkommen in för professionell styling och varför inte skämma bort bestman likaväl med en skön behandling i vår barbershop. Boka passande tjänst i god tid, för att säkerställa att vi har möjlighet att hjälpa till.

Håruppsättning

Inför bal, student och fest skapar vi festfrisyrer och håruppsättningar, som är individuellt utformade för dig och din hårtyp. Det finns många tekniker för en perfekt och sofistikerad stil, anpassad både till den lilla och stora festen.

Hör av dig i god tid

Kanske behöver vi uppdatera din frisyr, fräscha upp hårfärgen eller inhandla löshår, för att skapa just din drömfrisyr. Vi hjälper dig med professionell vägledning och hårstyling för att uppnå en fulländad stil till din speciella dag. Välkommen att kontakta oss för mer information om brud- och håruppsättning.