Keratinbehandling

Få håret du alltid drömt om

Upplev en salong exklusiv keratinbehandling. Ta farväl av frizzighet och ta tillbaka kontrollen över håret. Upplev en hållbar förvandling genom Kerasilk keratinbehandling, som du och ditt hår kommer att älska. 

Perfekt silkeslent och följsamt hår

Vi erbjuder två exklusiva keratinbehandlingar på vår hårsalong. Kerasilk Keratinbehandling och Kerasilk Control De-Frizz service – oavsett vilket du väljer, kan vi erbjuda dig håret du drömmer om.
Hemligheten i våra keratinbehandlingar är KeraShapeTechnology. Högpresterande KeraShapeTechnology interagerar aktivt med hårstrukturen. Under Keratinbehandlingen tränger det in i håret och skapar nya keratinbindningar för att forma om hårets struktur. Ytan på håret lämnas slät och följsam med ett långverkande resultat. Helt enkelt fantastiskt!

Upptäck Kerasilk Keratinbehandling

Kerasilk Keratinbehandling verkar på djupet. Den har en utslätande effekt på lockiga och frissiga hår. Kerasilk keratinbehandling ger ett hållbart resultat och ett underbart följsamt och slätt hår i upp till 3-5 månader
 • Kerasilk Keratinbehandling
  Behandlingstid 165 min
  Pris från 2.700 kr
 • Kerasilk Keratinbehandling och klippning
  Behandlingstid 195 min
  Pris från 3.080 kr

Upprätthåll ditt salongsresultat hemma

Fortsatt skönhet, styrka och skydd för ditt hår. Vi vill att ditt hår ska få den absolut bästa fortsatta eftervården och förbli orubbligt och så perfekt det bara kan bli, så länge som möjligt efter din keratinbehandling på vår salong. Därför överlämnar vi utan kostnad salong exklusiva Kerasilk Control shampoo och conditioner vid en Kerasilk keratinbehandling hos oss.
Produkterna från Kerasilk Control innehåller keratin och flytande silke för skonsam rengöring och utslätande effekt. Vi kan varmt rekommendera Goldwell Kerasilk Control produktserien, som tillhandahåller bra lösningar för ohanterliga och krusiga hår.

Kerasilk Control De-Frizz service

Kerasilk Control De-Frizz service innehåller även den högpresterande KeraShapeTechnology som kontrollerar frizz och bevarar hårets naturliga volym och fall. Med Kerasilk Control De-Frizz service kan du säga hej då till frizz på kortare tid. Kerasilk Control De-Frizz service gör håret följsamt och slätt med ett perfekt frizzfritt resultat i upp till 4-6 veckor.
 • Kerasilk Control De-Frizz service
  Behandlingstid 75 min
  Pris från 840 kr
 • Kerasilk Control De-Frizz service och klippning*
  Behandlingstid 105 min
  Pris från 1.260 kr
*Vi ger 100kr rabatt på Kerasilk Control De-Frizz service i samband med en klippning till ord. pris.

Boka tid för din hårförvandling

Välkommen att boka tid för en keratinbehandling med långsiktigt resultat och påbörja din hårförvandling till ett vackert och välmående hår.