Hårspa & hårkurer

Upplev våra intensiv behandlingar
Låt oss skräddarsy en salongsbehandling individuellt anpassad för dina hårbehov. TREAT.ME går in på djupet och polerar bort orenheter med hjälp av sockerrörsextrakt, som har en exfolierande effekt. AHA-syror återfuktar och ger styrka för ett mjukt och glänsande hår med en lyxig känsla.

Hårspa
TREAT.ME är en professionell och djupverkande superkur för ditt hår, som stärker och reparerar skador som orsakats av kemiska behandlingar och värmeverktyg.

Kérastase Fusio-Dose Service
Fusio-Dose vårdar håret och förvandlar det omedelbart med ett hållbart resultat. Fem koncentrerade boosters blandas med fyra olika kraftfulla koncentrat med aktiva ingredienser, vilket ger flera kombinationer för en specialanpassad behandling, som omedelbart och varaktigt förvandlar håret. Fusio-Dose salongsservice är en vårdande skönhets“shot” för håret.

Kérastase Boosters Fusio-Dose Transformations
1. Booster Brillance – fem gånger mer glans.
2. Densitet – intensivt strukturerat hårfiber.
3. Booster Reconstruction – 50% mindre brutna och kluvna hårtoppar vid föning.
4. Booster Nutrition – tre gånger mer näring.
5. Booster Discipline – tre gånger mer disciplin.

Olaplex
Olaplex är en innovativ produkt som reparerar, stärker och skyddar håret i samband med kemiska behandlingar, som färgning, blekning, permanent m.m. Den kan också används som en intensiv vårdande kur i en fristående behandling. När du bokar en behandling hos oss kan du välja till Olaplex som extra service.

Starta din hårförvandling idag
Vårt team håller sig uppdaterade inom hår och välbefinnande och vi arbetar med de senaste teknologier och innovativa formler för att kunna erbjuda bästa möjliga service. Välkommen att boka din tid.