Hårspa & Hårkurer

Upplev våra intensiv behandlingar

Låt oss skräddarsy en salongsbehandling individuellt anpassad för dina hårbehov.

Starta din hårförvandling idag

Vårt team håller sig uppdaterade inom hår och välbefinnande och vi arbetar med de senaste teknologier och innovativa formler för att kunna erbjuda bästa möjliga service. Välkommen att boka din tid.

K18

K18Peptide™ återställer hår som har skadats av kemiska behandlingar, värmeverktyg, UV-strålar, hårtvättar till dess ursprungliga och ungdomliga tillstånd. K18 skapar mjukt, frissfritt, starkt hår med flexibilitet som känns som nytt. Passar alla hårtyper.
K18Peptide™ – molekylen som är kliniskt bevisat att återställa skador på håret på endast fyra minuter. Kan bokas på plats vid konsultationen.
K18 finns även att köpa som hemmabehandling hos oss.

Olaplex

Olaplex är en innovativ produkt som reparerar, stärker och skyddar håret i samband med kemiska behandlingar, som färgning, blekning, permanent m.m. Den kan också används som en intensiv vårdande kur i en fristående behandling. När du bokar en behandling hos oss kan du välja till Olaplex som extra service

Kérastase Fusio-Dose Service

Fusio-Dose vårdar håret och förvandlar det omedelbart med ett hållbart resultat. Fem koncentrerade boosters blandas med fyra olika kraftfulla koncentrat med aktiva ingredienser, vilket ger flera kombinationer för en specialanpassad behandling, som omedelbart och varaktigt förvandlar håret. Fusio-Dose salongsservice är en vårdande skönhets“shot” för håret

Kérastase Boosters Fusio-Dose Transformations

1. Booster Brillance – fem gånger mer glans.
2. Densitet – intensivt strukturerat hårfiber.
3. Booster Reconstruction – 50% mindre brutna och kluvna hårtoppar vid föning.
4. Booster Nutrition – tre gånger mer näring.
5. Booster Discipline – tre gånger mer disciplin.

Ta hand om din hårbotten

Kérastase Fusio-Scrub är en skräddarsydd salongsbehandling, som rengör och vitaliserar hår och hårbotten på djupet.

Olika formel för olika hårtyper

Energising Scrub är designad för personer med fett hår och hårbotten. Medan Soothing Scrub är speciellt utformad för alla med en känslig hårbotten.

Boost av essentiell olja

Kérastase Fusio-Scrub Detox kombineras med en anpassad boost av essentiell olja, som består av antingen upplyftande pepparmint, lugnande sandelträ eller uppiggande ingefära, vilket höjer hårbottens behandlingen till en terapeutisk spa-upplevelse.
Våra frisörer skräddarsyr en formel anpassad just för ditt hår och hårbotten och kombinerar behandlingen även med individualiserad Kérastase Fusio-Dose skönhets”shot”.