Utbud & priser - barberare

Hos oss får du individuellt anpassad hårvård.

Våra priser är från-priser och prisvariation kan förekomma beroende på önskad arbetsmetod, material- och färgåtgång. Vi tillämpar även olika prissättning på behandlingar, beroende på frisörens utbildningsnivå och erfarenhet. Under vardagar från kl. 17 och helger tillämpar vi dynamisk prissättning. Fråga oss gärna om behandlingspriserna hos vår elev och trainee.

Du är alltid välkommen att titta in till oss för konsultation och prisförslag.

Mer information hittar du även nederst på sidan.

Hårvård klassisk

Familjeklippning 75 min

Duo klippet som ger 100 kr rabatt på barnklippningen

Barnklippning

Duo klippet som ger 100 kr rabatt på barnklippningen

Vi reserverar oss för ev. prisjusteringar och tryckfel.

Information

Bokningsvillkor

Avbokning görs på telefon senast två (2) timmar innan bokad tid eller genom inloggningen via vår online bokning (bokadirekt.se) senast 24 timmar innan avtalat besök. Utebliven bokad tid faktureras med 75% av behandlingspriset.

När du kommer till din bokade tid har du som kund ansvar att håret är rent och fritt från torrschampo, utväxtsprayer etc. då detta kan påverka håret vid färgbehandling och ge ett oönskat resultat. Om din frisör behöver tvätta igenom håret innan vi kan påbörja behandlingen debiterar vi detta utöver din bokade behandling, för extra tidsåtgång.

Du som kund har ansvar att informera din frisör om eventuella allergier, överkänslighet, användande av sprayblonde, egen brunn osv. Att du som kund är helt öppen med din hårhistoria, detta för att vi ska kunna göra en så rättvis bedömning som möjligt om hårets kvalité och undvika eventuella kemiska reaktioner, som kan skada ditt hår och hårbotten.

Alla kemiska behandlingar sker på kundens ansvar och vi frisörer ser till att alltid använda så skonsamma preparat och produkter för att nå önskat resultat, utan att tumma på hårets kvalité.

Du som kund ansvarar över att boka rätt behandling för dina önskemål. Du kan läsa om våra behandlingar i vår behandlingsmeny. Har du som kund bokat ”fel” behandling, så blir du informerad på plats av frisören och ni tillsammans konsulterar fram vad ni hinner göra på den tiden som är bokad.

Har du frågor eller är osäker på vilken behandling du ska välja, ring oss på 0470-752500 eller mejla info@granslos.se