Färg och slingor

Vad får dig att älska en hårfärg?
Hos oss på Gränslös är hårfärg en stor passion. Med vår långa erfarenhet och kontinuerlig fortbildning är du i trygga händer.

Olika hårlängder
För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt i samband med din behandling hos oss, har vi gjort det lätt att hitta rätt i tidsbokningen över olika hårlängder/maximal hårlängd.

Du hittar lätt din befintliga hårlängd enligt tabellen ovan: S för kort hår eller M för mellan långt hår eller L för långt hår eller XL för extra långt hår.

Innan du bokar
Tänk på att boka rätt hårlängd, så att vi kan ge dig optimal service i din behandling. Om du ska klippa av ditt hår till en annan längd i samband med färgbehandling, exempelvis från L = långt hår till M = mellan långt hår, väljer du i så fall tjänsten M = mellan långt hår.

Tänk även på att behandlingen anslutas med enklare föning. Önskar du styling utöver föning i din behandling, boka då 15 minuter extra tid för styling med värmeverktyg (platt- eller locktång). Detta bokas som tillval”Styling värmeverktyg, 15 min”.

Notera!
Våra priser är från-priser och prisvariation kan förekomma beroende på önskad arbetsmetod, material- och färgåtgång. Vi tillämpar även olika prissättning på behandlingar, beroende på frisörens utbildningsnivå och erfarenhet.

Du är alltid välkommen att titta in till oss för konsultation och prisförslag.

Naturliga ingredienser
Vi arbetar med en komplett färgserie som är fri från ammoniak, rik på antioxidanter och full av naturliga ingredienser, såsom honung, sheasmör och granatäpple. Du får ett långvarigt, vackert och glansigt färgresultat.

COLOR.ME by Kevin.Murphy kombinerar tradition av vackra hårfärger med innovation av modern vetenskap och naturliga ingredienser. Vi är stolta över att kunna erbjuda och arbeta med en permanent hårfärg och ton-i-ton färg, som är tillverkad av noggrant utvalda råvaror och aktiva ingredienser.

COLOR.ME är färgen för dig som vill använda naturliga produkter och se till att du tar hand om både miljön och din egen hälsa.

Som kund av COLOR.ME är du intresserad av ett friskt glänsande hår som ser ”levande“ ut. Våra kunder är medvetna och förstår vikten av att använda en kvalitetsfärg med ”rätt“ val av ingredienser. Färgen har skapats med inspiration av och tillsammans med Kevin Murphy.

Med COLOR.ME vill vi tillgodose allas behov: Frisörens – Kundens – Miljöns – Hårets – Hudens och Resultatet.

PULPRIOT
Överlägsen hårfärg för att skapa mästerverk. PULPRIOT har utsett till ”favorite New Haircolor Line of the Year” av Behind the Chair organisationen i USA. En innovativ ny hårfärg, som tillåter frisörer att tänka som skapande artister och utforma nya färgtrender. En hårfärg som främjar och driver den konstnärliga kreativiteten till en helt ny nivå. PULPRIOT är en fantastisk semi-permanent hårfärg, som möjliggör hållbara nyanser och hårfärger från mjuka pasteller till färgsprakande färgkreationer. Hårfärgen är fri från ammoniak, parabener och gluten, dessutom helt vegan och inte testad på djur.

Hållbar utveckling
Vi erbjuder även Goldwell Elumen hårfärg, som är godkänd av Grön Salong. Elumen är en skonsam hårfärg med överlägsen teknologi som håller kvar de lysande pigmentet långt in i hårstrået och ger ett intensivt färgresultat med oslagbar glans. Elumen hårfärg innehåller soyaprotein, örtextrakt, milda syror och lysande, direktverkande färgpigment som förankras djupt in i hårstrået genom en specifik magnetisk kraft. Tack vare den unika tekniken ger Elumen hårfärg ett intensivt färgresultat, minimerar andelen porösa hårpartier och håller tvätt efter tvätt.

Pure Pigments
En revolutionerande innovation från Goldwell hårfärg, som ger unika resultat du aldrig tidigare sett. En helt ny spännande färgupplevelse med högupplösta direktverkande pigment som lyfter hårfärgen till en helt ny intensitet och lyster.

Tillval vid färgning
Boosta din färgbehandling och uppgradera färgbehandlingen med Pure Pigments, som ger levande effekter i 3D som förändras efter hur ljuset faller på håret. De patenterade pigmenten i HD3 skapar lager av multi-färgade reflektioner i håret. En helt ny värld av kreativitet väntar – upplev en helt ny typ av färgbehandling med Elumenated Hair Color.

Pure Pigments Service
Pris 80kr/dos Color Boosting