Utbud & priser – spraytan

MENY SPRAYTAN
OBS! KOM nypeelad och osminkad
Helkropp 390 kr
Halvkropp 290 kr

VIKTIGA STEG TILL EN FELFRI SPRAYTAN


FÖRBEREDELSER

 1. Avlägsna döda hudceller noga innan, genom att duscha och exfoliera (peela) huden på hela kroppen, även ansiktet. Undvik oljebaserad exfoliator innan en spraytan, då detta kan skapa en barriär och hindra färgen att utvecklas. Speciellt utvecklad exfoliator för vår spraytan finns till försäljning på salongen. Exfoliera gärna i ett par dagar i rad, innan din spraytan behandling.
 2. Kom helt naturlig – applicera inga produkter eller kosmetika på huden.
 3. Använd inte kontaktlinser eller smycken under behandlingen.
 4. Ev. rakning eller vaxning bör ske minst 8 timmar innan spraytan behandlingen.

UNDER BEHANDLINGEN

 1. Du bär oömma underkläder, bikini, baddräkt eller badbyxor.
 2. Vi tillhandahåller med en barriärkräm, som smörjs in på handflator, naglar, knogar, armbågar, knän och fötter. Vi ombesörjer även med ett par bekväma sticky feets, som skyddar fotsulan mot missfärgning och engångsmössa som skyddar håret.
 3. Du följer de instruktioner som vår spraytan specialist ger dig.

EFTER BEHANDLINGEN

 1. Vi avlägsnar barriärkrämen och du låter huden lufttorka en stund innan du tar på dig kläder. Vi rekommenderar oömma, mörka och löst sittande kläder.
 2. Vänta med att applicera produkter eller kosmetika på huden tills efter första duschen. Undvik produkter som innehåller AHA-syror, eftersom de kan påverka huden.
 3. Undvik fysisk aktivitet, tills överskottet av guidefärgen duschats av.
 4. Du duschar 8 timmar efter din spraytan behandling med ljummet vatten. Låt duschvattnet bli helt klart och om nödvändigt kan du därefter använda en mild tvål.
 5. Undvik att gnugga huden, badda av vattnet efter dusch.
 6. Återfukta huden dagligen och efter varje dusch med en mild, parfymfri bodylotion. (Undvik feta/oljiga produkter). Speciellt utvecklad fuktighetslotion för vår spraytan finns till försäljning på salongen.

 Du har nu en perfekt spraytan som försvinner gradvis, som en vanlig solbränna.


 

10 SAKER SOM MAN SÄLLAN HÖR OM SPRAYTAN

 1. Spraytan varar upp till en vecka. Naturligtvis är detta individuellt och i takt med att hudens celler förnyas, så bleknar spraytan i en naturlig process.
 2. Duscha och exfoliera huden och ansiktet: gärna i ett par dagar i rad innan din spraytan och använd en body scrub som är vattenbaserad och som ”lyfter” bort torr, flagnad hud på ett skonsamt sätt, så att spraytan kan appliceras på ren och frisk hud. Detta kommer att försäkra ett jämnt resultat.
 3. Använd inte smycken eller kontaktlinser. Kom helt naturlig. Rakning/vaxning ska du ha gjort innan din spraytan behandling.
 4. Bär på mörka och oömma kläder: spraytan kan missfärga och efteråt bör du låta huden få utrymme att ”andas” i oömma och löst sittande kläder.
 5. Vänta åtminstone 6 timmar (rekommendation 8 h för fullt utvecklad färg) innan du duschar efter en spraytan: genom att låta huden vara och undvika kosmetika, vatten/regn eller fysisk aktivitet, där du kan börja svettas, försäkrar du ett smidigt och jämt resultat.
 6. Spraytan produkterna är utvecklade att blekna ”sakta”. Lite som en vanlig solbränna, fast från översta hudlagret, då spraytan aldrig går djupare än så.
 7. Spraytan innehåller en guidefärg. Den blir direkt synlig på huden. Färgen är individuell beroende på utgångsläget. Färgen kan mörkna under behandlingstiden, men det behöver inte betyda att detta kommer att bli den slutliga ”glöden”.
 8. Duscha av all guidefärg i ljummet vatten och undvik starka duschtvålar och tvättlappar och klapp-torka dig torr med en mjuk handduk. Smörj in dig varje dag och efter varje dusch. Att hålla huden återfuktad med en kräm som inte är för fet, men återfuktande är det bästa sättet att få en hållbar färg.
 9. Har du svårt att utveckla en solbränna i vanliga solen, så har du förmodligen det också genom en spraytan. Ibland kan delar av kroppen vara svåra att få solbrända även i vanliga solen och detta kan märkas på samma sätt vid en spraytan.
 10. Saker som kan påverka din spraytan negativt: hormonella förändringar, menstration, pH-nivån i huden, stress, utmattning, sjukdom, vätskebrist, vissa naturläkemedel och starka läkemedel t ex. mot depression.

Vidare tips!
Vi rekommenderar Super Fine Skin Polish och Moisture Boost Body Treatment: en serie hudvårdsprodukter (säljs hos oss), som kompletterar och förstärker din bruna hudton, genom att hålla huden i perfekt skick före- och efter vår spraytan.