Utbud & priser – spraytan

MENY SPRAYTAN
OBS! KOM nypeelad och osminkad
Helkropp 380 kr
Halvkropp 280 kr
Ansikte, hals och dekolletage 230 kr

VIKTIGA STEG TILL EN FELFRI SPRAYTAN


FÖRBEREDELSER

 1. Avlägsna döda hudceller noga innan, genom att duscha och exfoliera (peela) huden på hela kroppen, även ansiktet. Undvik oljebaserad exfoliator innan en spraytan, då detta kan skapa en barriär och hindra färgen att utvecklas. Speciellt utvecklad exfoliator för vår spraytan finns till försäljning på salongen. Exfoliera gärna i ett par dagar i rad, innan din spraytan behandling.
 2. Kom helt naturlig – applicera inga produkter eller kosmetika på huden.
 3. Använd inte kontaktlinser eller smycken under behandlingen.
 4. Ev. rakning eller vaxning bör ske minst 8 timmar innan spraytan behandlingen.

UNDER BEHANDLINGEN

 1. Du bär oömma underkläder, bikini, baddräkt eller badbyxor.
 2. Vi tillhandahåller med en barriärkräm, som smörjs in på handflator, naglar, knogar, armbågar, knän och fötter. Vi ombesörjer även med ett par bekväma sticky feets, som skyddar fotsulan mot missfärgning och engångsmössa som skyddar håret.

EFTER BEHANDLINGEN

 1. Vi avlägsnar barriärkrämen och du låter huden lufttorka en stund innan du tar på dig kläder. Vi rekommenderar oömma, mörka och löst sittande kläder.
 2. Vänta med att applicera produkter eller kosmetika på huden tills efter första duschen. Undvik produkter som innehåller AHA-syror, eftersom de kan påverka huden.
 3. Undvik fysisk aktivitet, tills överskottet av guidefärgen duschats av.
 4. Du duschar 6-8 timmar efter din spraytan behandling med ljummet vatten. Låt duschvattnet bli helt klart och om nödvändigt kan du därefter rengöra med en mild duschtvål.
 5. Undvik att gnugga huden, badda av vattnet efter dusch.
 6. Återfukta huden dagligen och efter varje dusch med en mild, parfymfri bodylotion. (Undvik feta/oljiga produkter). Speciellt utvecklad fuktighetslotion för vår spraytan finns till försäljning på salongen.

 Du har nu en perfekt spraytan som försvinner gradvis, som en vanlig solbränna.