ÅRETS BÄSTA 2019

Vi är nominerade i ”Årets Bästa 2019”. Den 15 januari 2020 avgörs vinnaren av Årets Bästa i Växjö. Tävlingen anordnas av Nöjesnytt och Gold FM. Vi är nominerade som Årets Hårsalong. Rösta gärna på oss! Genom att SMS:a: VAX 86 till 72456 Kostnad 5kr/SMS – alla som SMS-röstar är med och tävlar om presentkort för 6.000 kr från medlemsbutikerna i Växjö city och Grand Samarkand. Stort tack för din röst!

KÉRASTASE FUSIO-SCRUB DETOX

Ta hand om din hårbotten. Upptäck vår nya salongsbehandling Fusio-Scrub Detox från Kérastase. Fusio-Scrub är en skräddarsydd salongsbehandling, som rengör och vitaliserar hår och hårbotten på djupet. Olika formel som passar olika hårtyper. Energising Scrub är designad för personer med fett hår och hårbotten. Medan Soothing Scrub är speciellt utformad för alla med en känslig... Continue reading "KÉRASTASE FUSIO-SCRUB DETOX"

SM-GULD 2018

Vi gratulerar Växjö Lakers Hockey till SM-guldet 2018! Klippet för dig som älskar hockey Som stolta sponsorer till Växjö Lakers Hockey erbjuder vi 10% rabatt på klippning till dig med säsongskort* *säsong 2018/2019 Varmt välkommen!

VÅR SALONG ÄR VATTENSMART

Vi sparar vatten varje dag i vår schamponering!  Med våra nya fantastiska munstycken har vi reducerat vattenförbrukningen med upp till 65% (!) samtidigt som våra kunder får bästa möjliga upplevelse med mjukare och renare vatten, genom ett filtersystem som avjoniserar och avlägsnar sediment, sand och rost från vattnet. Ett dubblerat vattentryck minskar sköljtiden med hälften... Continue reading "VÅR SALONG ÄR VATTENSMART"

NY SALONG EXKLUSIV SERVICE

Kerasilk Control De-Frizz behandling, förskönar hårets naturliga form och ger ett perfekt frizzfritt resultat i upptill 4-6 veckor. Detta är en perfekt salongsbehandling för dig som kämpar med ett ostyrigt och frissigt hår och som önskar ett varaktigt slätt resultat (4-6 veckor). Behandlingen är dessutom tidsbesparande, tack vare dess behandlingstid på endast 1 timme (Ord.pris... Continue reading "NY SALONG EXKLUSIV SERVICE"