Jobba hos oss

Vill du bli en del av vårt team?
Vi växer och söker en frisör för omgående anställning.

Om dig
Vi söker dig med frisörutbildning.

Som person är du kreativ, engagerad och serviceinriktad. Du har lätt för att skapa positiv stämning omkring dig och vill ta ansvar för din egen- och företagets utveckling. Du har känsla, ambition och drivkraft att aktivt arbeta för att överträffa kundens förväntningar. Du förstår vikten av nöjda kunder och vill vara delaktig i salongens framgång, tillsammans med dina kollegor.

Din profil och utbildning
Meriterande
Gymnasial frisörutbildning

Dina arbetsuppgifter
För rätt person är detta en fantastisk möjlighet för anställning som frisör på en stor, fräsch och framgångsrik salong med bra utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder en trygg och professionell arbetsplats.

Lön
Lön och villkor enligt kollektivavtal. (Frisöravtalet).

Anställningsvillkor
Tillträde: enligt överenskommelse
Arbetstid: deltid 80%
Anställningsform: tillsvidare med inledande provanställning

Arbetsplats
Gränslös hans & hennes, Växjö

Om oss
Gränslös hans & hennes erbjuder ett komplett utbud av professionella frisörbehandlingar. Sedan etableringen 1998 ligger vårt fokus på en sakkunnig och personlig salongsupplevelse i hjärtat av Växjö, med kreativa och engagerade frisörer i en modern och avkopplande salongsmiljö.

Som nytänkande veteran i frisörbranschen är vi experter på hår. Med målsättning att ge kunden högsta möjliga upplevelse på kvalitet, service och utförd tjänst.

Vi lägger stor vikt på fortbildning och utveckling och genomför årligen utbildningar och kurser, som ger oss inspiration och djupgående kunskap i nya tekniker och i senaste trender.

 http://www.granslos.se

Kontaktinformation
Jarkko Kaislapuro salongsägare

E-post
frisor@granslos.se

Välkommen med din ansökan
Tveka inte att höra av dig till oss. Vi ser fram emot din ansökan med personligt brev och CV, som skickas till: frisor@granslos.se
Din ansökan behandlas konfidentiellt.