Makeup

Vi utför personliga makeup uppdrag med konsultation och ger inspiration om nya tekniker som lyfter fram din personlighet.

En perfekt makeup för alla hudtyper
Vi arbetar med högkvalitativt mineral makeup från Pür, som vårdar din hud. Mineral makeup är mycket skonsammare för din hud och låter den andas naturligt utan att täppa till.

Skinfitness makeup
Makeup produkterna från Pür innehåller den absolut högsta kvalitén av mikroniserade mineraler. Vi vet hur fantastiskt bra mineraler är för alla hudtyper och hudtillstånd, men Pür är mer än så. Genom att kombinera rena mineralpigment med hudvårdande ingredienser, som ger bevisade resultat, är detta både hudvård och makeup. Formulan är kliniskt testad och innehåller den senaste anti-aging teknologin, som kapslar in aktiva nyckelingredienser för att reducera och motverka ålderstecken.

Pür är specialister på skönhet
Pür är specialister på hud. Deras produkter är problemlösare som kompletterar dina befintliga hudvårdsprodukter och hjälper dig att uppnå ett naturligt vackert resultat – både med eller utan makeup. Med Pürs kompletta och trendriktiga färger, behöver du aldrig kompromissa med din personliga stil bara för att du vill se fräsch och naturlig ut.

Cruelty free
Alla makeup produkter från Pür är fria från olja, alkohol, talk, dofter och kemiska färgämnen. Pür makeup testas heller inte på djur.