Jarkko

Jarkko har över 25 års erfarenhet som frisör. Genom sin gedigna kunskap och utbildning inom klipp- och färgteknik har Jarkko undervisat och stärkt flertalet frisörer under sin karriär. Hans långa erfarenhet och skicklighet inom yrket, har gett honom möjlighet att utbilda andra frisörer och Jarkko har även arbetat bland annat som lärare och examinator för frisör-elever.

Den personliga utvecklingen inom yrket ser Jarkko som mycket viktig och han är uppenbart frisören som gillar att ha många strängar på sin lyra.

Jarkko har bland annat genomgått både Method 1 och Method 2 i American Crew, vilka är grundliga vidareutbildningar inom primär huvudform och ultimata maskulina konstruktioner med fokus på texturteknik och konstruktionsalternativ, tillsammans med en korrekt verktygsanvändning. Utbildningen i Method 2, ger även fördjupad insikt om sekundära former och oändliga kombinationer av klippningtekniker både inom manlig och kvinnlig frisyrteknik.

Redan tidigt insåg Jarkko vikten av att lyfta den manliga servicen lite extra på salongen. Detta inspirerade Jarkko att även utbilda sig till knivskarpa kunskaper i hantverket barbering och utöka salongsmiljön med en fräsch och genuin barbershop.

Hösten 2013 deltog Jarkko i den nationella tävlingen Årets Frisör Herr och vann den mycket prestigefyllda utmärkelsen som Årets Frisör.