Hårförlängning

Vi har valt att arbeta med hårförlängning från Zen Luxury Hair Extensions som är etiskt handlat och tillverkat av 100% naturligt hår av högsta kvalitet.

Hårförlängning av 100% remyhår
Zen Luxury Extensions hårförlängning kommer i flera olika längder och nyanser – från den djupaste mörka till fantastiska pasteller, ombres och slingor. Det breda utbudet av nyanser i vår hårförlängning gör att det finns bra variation av färger som passar alla.

Skräddarsy din personliga stil
Genom Zen Luxury Extension hårförlängning är utbudet och möjligheterna stora – ändra färg, förläng eller fyll ut ditt hår och upplev en hårförvandling som du alltid dröm om. Med hjälp av hårförlängning kan du uppnå helt nya stylingsmöjligheter och uppleva ett fantastiskt vackert hår med hälsosam lyster.

Kostnadsfri konsultation
Våra frisörer hjälper dig att hitta rätt nyans och metod för att skapa din perfekta look för ett fantastiskt vackert hår med oöverträffad kvalitet. Därefter bokar vi in en tid för hårförlängning och beställer hem håret enligt konsultationen. Vi tar ut en deposition av behandlingsbeloppet, som sedan dras av från slutbetalningen. Vid eventuell avbokning återbetalas inte depositionen.

Bokning av tid
Steget till ditt dröm hår är närmare än du tror. Välkommen att kontakta oss och våra diplomerade frisörer inom hårförlängning, för mer information och för en kostnadsfri konsultation.