Hårfärg

Vad får dig att älska en hårfärg?
Hos Gränslös är hårfärg en stor passion. Med vår långa erfarenhet och kontinuerlig fortbildning är du i trygga händer.

Naturliga ingredienser
Vi arbetar med en komplett färgserie som är fri från ammoniak, rik på antioxidanter och full av naturliga ingredienser, såsom honung, sheasmör och granatäpple. Du får ett långvarigt, vackert och glansigt färgresultat.

COLOR.ME by Kevin.Murphy kombinerar tradition av vackra hårfärger med innovation av modern vetenskap och naturliga ingredienser. Vi är stolta över att kunna erbjuda och arbeta med en permanent hårfärg och ton-i-ton färg, som är tillverkad av noggrant utvalda råvaror och aktiva ingredienser.

Hållbar utveckling
Vi erbjuder även Elumen hårfärg, som är godkänd av Grön Salong. Elumen är en skonsam hårfärg med överlägsen teknologi som håller kvar de lysande pigmentet långt in i hårstrået och ger ett intensivt färgresultat med oslagbar glans. Elumen hårfärg innehåller soyaprotein, örtextrakt, milda syror och lysande, direktverkande färgpigment som förankras djupt in i hårstrået genom en specifik magnetisk kraft. Tack vare den unika tekniken ger Elumen hårfärg ett intensivt färgresultat, minimerar andelen porösa hårpartier och håller tvätt efter tvätt.