ÅRETS BÄSTA HÅRSALONG

Vi är stolt nominerade till Årets Bästa Hårsalong 2017 Rösta gärna på oss! SMS:a: VAX 77 till: 72456 Alla som SMS-röstar är med och tävlar om presentkort från medlemsbutikerna i Växjö Citysamverkan och Grand Samarkand. Kostnad per sms: 5 kr. Tack för din röst!

VÅR SALONG ÄR VATTENSMART

Vi sparar vatten varje dag i vår schamponering!  Med våra nya fantastiska munstycken har vi reducerat vattenförbrukningen med upp till 65% (!) samtidigt som våra kunder får bästa möjliga upplevelse med mjukare och renare vatten, genom ett filtersystem som avjoniserar och avlägsnar sediment, sand och rost från vattnet. Ett dubblerat vattentryck minskar sköljtiden med hälften... Continue reading "VÅR SALONG ÄR VATTENSMART"

NY SALONG EXKLUSIV SERVICE

Kerasilk Control De-Frizz behandling, förskönar hårets naturliga form och ger ett perfekt frizzfritt resultat i upptill 4-6 veckor. Detta är en perfekt salongsbehandling för dig som kämpar med ett ostyrigt och frissigt hår och som önskar ett varaktigt slätt resultat (4-6 veckor). Behandlingen är dessutom tidsbesparande, tack vare dess behandlingstid på endast 1 timme (Ord.pris... Continue reading "NY SALONG EXKLUSIV SERVICE"